МК

Портфолио од 3Д виртуелни тури:

Loading…

Радика Вила

Во прилог Ви претставуваме виртуелна тура на една од викенд куќите во комплексот наречен „Radika village" во село Леуново, Општина Маврово и Ростуше. На истата може да се погледне надворешното опкружување на викенд куќата, како и нејзиното внатрешно уредување и распоред.

No Garden Gnome Package selected!

„Црно зрно кафе“

Црно Зрно е мини бар во кој во секое време можете да најдете свежо мелено кафе во најразлични варијанти и вкусови. Се наоѓа веднаш позади Општината на град Гостивар и е одлично место за вашата пауза од работните обврски.