МК

Два стана во куќа на ул„Бањешница“ – Гостивар

По договор€
По договор€

Опис

Се продаваат станови во индивидуален станбен објект на ул„Бањешница“ – Гостивар (Нова градба)

 

Објектот е составен од три станбени единици (три стана) кои се наоѓаат на : Кат 1, Кат2 и Кат3 (Поткровје)

Предмет на продажба се Кат 2 и Кат 3

 

  • Кат 2 е со вкупна станбена површина од 127 м2 и е составен од : голема дневна соба (салон) со продолжена трпезарија и кујна во склоп на истата, три спални соби, две бањи (луксузно уредени) и убава тераса.

  • Поткровјето е со вкупна станбена површина од 131 м2 и е составено од : голема дневна соба (салон) со продолжена трпезарија и кујна во склоп на истата, три спални соби, две бањи (луксузно уредени) и две тераси.

 

Со секој од становите следува и по едно паркинг место кое е надворешно и на лице место е обележано со видливи белеги

 

Греењето на објектот е решено со подно греење на струја. Покрај тоа како дополнителна опција за греење се дрва за која постојат два оџака;

 

Недвижноста има уредна градежно-техничка документација и е запишана во имотен лист кој е без никакви прибелешки (товари) и е во сопственост на едно лице.

 

За повеќе информации контакт телефон : 078/377-777,

Доколку сакате да добиете повеќе детали околу имотниот лист, скици и поголем асортиман на слики посетете ги нашите канцеларии на ул„Душко Поповиќ“ бр.2а (Кат-стар Про) или закажете посета на недвижноста на телефонот даден во прилог.

Код: 70009
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: По договор €
Град: Гостивар
Површина: 127m2
Фаза: Изграден

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент