МК

Станови во нова градба, Бул „ Седек Костоски “

Опис

Се продаваат станови во фаза на градба на Бул “Седек Костоски“ (викано место „кај силосите“)

 

Зградата поседува уредна градежно-техничка документација и истата е соодветно предбелажана во катастарот на недвижности со што се овозможува купување на становите со користење на кредитни линии.

 

Достапни квадратури:

  • 69 м2 (дневна соба, две спални соби, кујна, претсобје, бања и тераса)
  • 52 м2 (дневна соба, спална, кујна, бања и тераса)
  • 53 м2 (дневна соба, спална, кујна, бања и тераса)
  • 103 м2 (дневна соба, три спални соби, кујна, две бањи, остава и тераса)
  • 82 м2 (дневна соба, три спални соби, кујна, две бањи и два балкони)
  • 81 м2 (дневна соба, две спални соби, кујна, бања, остава и тераса)
  • 98 м2 (дневна соба, три спални соби, кујна, две бањи, остава и тераса)

 

За повеќе информации можете да не контактирате на : 078/377-777 ; 078/222-666

 

 

Код: 70066
Тип на оглас: Се Продава
Град: Гостивар
Површина: 52m2
Фаза: Во градба
Година на градба: 2021

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент