МК

Се продава стан од 55 м2 во Кисела Вода (кат 3)

1250€
1250€
/m 2

Опис

Се продава стан од 55м2 во населба Кисела Вода , Скопје.

 

Зградата се наоѓа на ул Никола Добровиќ во непосредна близина на градинки („Весели Цветови), основни училишта (ОУ Кирил Пејчиновиќ, ОУ Невена Ѓорѓиева – Дуња), средни училишта (Васил Антевски – Дрен), како и на останата спортско -рекреативна содржина.

 

Станот се наоѓа на Кат 3 во зграда која не поседува лифт. Составен е од дневна соба, спална соба, посебна кујна со трпезарија, бања и балкон.

Исто така поседува и подрум со површина од 6м2.

 

Греењето во станот е решено со две клими (инвертер) поставени во дневната и во спалната.

Целиот стан е со паркет кој е во солидна состојба.

 

 

Околу зградата постојат паркинг површини кои бесплатно ги користат станарите од населбата.

 

 

Код: 22009
Тип на оглас: Се Продава
Цена по квадрат: 1250 €
Град: Скопје
Површина: 55m2
Населено Место: Кисела Вода
Фаза: Изграден
Број на соби: 3
Кат/Број на стан: 3

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент