МК

Се продава стан во центарот на Гостивар, над Havana Café (прв кат)

По договор€
По договор€

Опис

Се продава стан од 54 м2 на бул Борис Кидриќ , во центарот на Гостивар, веднаш над Havana Café.

 

Се наоѓа на прв кат и се состои од : дневна соба , спална соба, кујна со трпезарија, остава, бања и две тераси.

Во склоп на станот се продава и подрум од 9м.

 

Со идеален дел од 1/20 сопственикот продава и земјиште, со површина од 307 м2 (ЗПЗ – земјиште под зграда) и 230 м2 (ГИЗ – двор)

 

Недвижноста поседува имотен лист кој е без никакви прибелешки (товари)

 

Покрај за станување, поради атрактивноста на локацијата, недвижноста е погодна и за пренамена во деловен простор.

 

За повеќе информации и слики можете да не контактирате на:

078/377-777 или да испратите mail на : nedviznosti@katstar.mk

Код: 003
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: По договор €
Град: Гостивар
Површина: 54m2
Населено Место: Гостивар Центар
Фаза: Изграден
Број на соби: 3
Кат/Број на стан: 1

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент