МК

Плац за градба на две згради (Приземје + 14ката + Поткровје) со А2 маркици, Гостивар

По договор€
По договор€

Опис

Се продава плац со вкупна површина од 4378 м2 на кој има можност за градба на две згради со намена А2 и со катност (Приземје + 14ката + Поткровје)

 

Вкупна површина предвидена за градба изнесува 1404 м2 (две згради по 702 м2) во основа

 

Вкупна изградена површина по спратови би изнесувала 22 464 м2

 

За повеќе информации контакт телефон : 078/377-777

Код: 22023
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: По договор €
Град: Гостивар
Површина: 4378m2
Предвидена градба согласно ДУП: Приземје + 14Ката + Поткровје

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент