МК

Плац во Маврово *А1 намена

90000€
90000€

Опис

Се продава плац во Маврово на одлична локација
Плацот излегува на главен асфалтен главен пат и е опкружен со прекрасна природа.
📐Има вкупна површина од 620 м2. Се наоѓа во градежен реон и за истиот постои можност за градба на објекти од А1 намена (индивидуални објекти за домување – викенд куќи.
ℹ️Истиот може да биде предмет и на дооформување (зголемување на површината)
💶Цена : 90 000 евра

Код: B24764
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 90000 €
Површина: 620m2
Предвидена градба согласно ДУП: А1 индивидуално домување и викенд куќи

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент