МК

Плац во Маврово на одлична локација *805 м2

100€
100€
/m 2

Опис

Се продава плац во Маврово на одлична локација во непосредна близина на кафаната „Мавровски мерак“ на само 1 км од ски центарот.

 

Плацот има вкупна површина од 805 м2, се наоѓа во градежен реон во област во која согласно генералниот урбанистички план можат да се градат објекти за индивидуално домување (викенд куќи).

 

До плацот има обезбедено пристапен пат, струја и вода. Истиот има прекрасен поглед и опкружен е со преубава природа.

 

За повеќе инфо контакт телефон : 078/377-777

Код: B23257
Тип на оглас: Се Продава
Цена по квадрат: 100 €
Град: Маврово
Површина: 805m2
Населено Место: Маврово
Прибелешки/Товари: Нема
Намена Култура: Градежно земјиште

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент