МК

Плац по магистрален пат во Гостивар

100€
100€
/m 2

Опис

🗣Се продава парцела на самиот влез во Гостивар, позади старо „Монако“
(Излегува и на магистрален пат)
❗️Добра локација и поволна цена❗️
📐 Карактеристики:
– Површина на парцелата 2232м2
– Согласно генерален урбанистички план предвидена е можна градба на објекти од А1 категорија (објекти за индивидуално домување) и Б1 категорија (мали комерцијални и деловни намени)
📍 Локација:
*Видео од недвижноста можете да погледнете тука !

Код: 70023
Тип на оглас: Се Продава
Цена по квадрат: 100 €
Град: Гостивар
Површина: 2232m2
Прибелешки/Товари: Нема
Предвидена градба согласно ДУП: A1 и Б1

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент