МК

Се продава плац со две маркици на излезот од Гостивар

200€
200€
/m 2

Опис

Се продава плац со две маркици во Гостивар, на излезот на градот (раскрсница кај  ресторан Монт Блан)

Плацот е деллив на пооделни парцели. Доколку се купува во целост има простор за договор околу цена;

Карактеристики:

-Вкупна површина на плац : 1509 м2

-Две маркици со објекти во основа од  М.1 = 67м2 , М.2 = 87м2 со можност за градба А1 (П+2к+Пк)

Код: 70053
Тип на оглас: Се Продава
Цена по квадрат: 200 €
Град: Гостивар
Површина: 1509m2
Предвидена градба согласно ДУП: А1 индивидуално домување

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент