МК

Плацови во населба Дутлок (4 плаца)

140€
140€
/m 2

Опис

🗣Се продаваат плацови во населба Дутлок, Гостивар ⚠️(4плаца)⚠️
❗️(Поволна цена)❗️
📐 Карактеристики
– Површина на плац од 400-600 м2;
– Површина предвидена за градба од 200 м2 во основа на објект
– Согласно урбанистички план предвидено Приземје + 2Ката +
Поткровје до вкупна висина од 10.2м;
– Може да се оформи еден плац со површина поголема од 600 м2 по желба на купувачот;
*Видео од недвижноста можете да погледнете тука !

Код: 70012
Тип на оглас: Се Продава
Цена по квадрат: 140 €
Град: Гостивар
Површина: 3680m2
Населено Место: Дутлок
Прибелешки/Товари: Нема
Предвидена градба согласно ДУП: А1 индивидуално домување

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент