МК

Плацови во населба Дутлок

145€
145€
/m 2

Опис

Се продаваат плацеви во населба Дутлок – Гостивар!
(Поволна цена! Одлична локација!)
📐 Карактеристики
– Површина на парцела 2416 м2
– 9 засебни градежни парцели со 9 маркици без потреба за дооформување
– Катност согласно урбанистичките планови
Приземје + 2 ката + Поткровје, до висина 10.20 метри.
*Можна е делба на парцелата и формирање на посебни плацеви.
*Доколку парцелата се купува цела цената е 240 000 еур (100еур/м2)
*Видео од недвижноста можете да погледнете тука!

Код: 70004
Тип на оглас: Се Продава
Цена по квадрат: 145 €
Град: Гостивар
Површина: 2416m2
Населено Место: Дутлок

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент