МК

Плац на ул „Боге Велјаноски“ – Гостивар (место викано „под пруги“)

120€
120€
/m 2

Опис

Се продава парцела на ул „Боге Велјаноски“ , место викано „под пруги“ . Истата е погодна за изградба на објекти за индивидуално домување, хали, складови и тн.

 

  • Вкупна површина на парцела : 1759 м2

 

До неа има пристапен пат, струја вода и канализација. Се наоѓа на 1,8км од центарот на градот.

На 100 метри од плацот завршува асфалтниот пат и до неа се пристапува преку земјен пат кој го поврзува Балин Дол со Чајле.

 

Код: 70069
Тип на оглас: Се Продава
Цена по квадрат: 120 €
Град: Гостивар
Површина: 1759m2
Населено Место: Балин Дол

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент