МК

Плац на ул „Балиндолска“

100€
100€
/m 2

Опис

❗️⚠️Се продава плац на ул „Балиндолска“ – Гостивар⚠️❗️
(Добра локација и поволна цена)
📐 Плацот е со површина од 681 м2
ℹ️ Се наоѓа во градежен реон предвиден со урбанистичкиот план
со намена А1 (Домување).
* Видео од недвижноста можете да погледнете тука!

Код: 70016
Тип на оглас: Се Продава
Цена по квадрат: 100 €
Град: Гостивар
Површина: 681m2
Населено Место: Балиндолска
Прибелешки/Товари: Нема
Предвидена градба согласно ДУП: А1 индивидуално домување

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент