МК

Се продава парцела покрај автопат Гостивар-Тетово на атрактивна локација

40€
40€
/m 2

Опис

Се продава плац покрај автопатот Гостивар-Тетово

Истиот е со вкупна површина од 15 118 м2.

Поради атрактивната положба претставува одлична инвестициона можност.

Поседува уредна документација, имотен лист без никакви прибелешки (товари)

За повеќе информации : 078/377-777

Код: 22019
Тип на оглас: Се Продава
Цена по квадрат: 40 €
Град: Гостивар
Површина: 15118m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент