МК

Се продава плац во 7ма зона, Гостивар

200€
200€
/m 2

Опис

Се продава плац во населено место 7ма зона, Гостивар

 

До плацот има пристапен пат, струја и вода.

 

Вкупна површина на недвижноста изнесува 278 м2. Истиот е со димензии 18м на 15,5м

 

Истиот е урбанизиран и согласно урбанистичкиот план поседува маркица за градба во површина од 95 м2 (во основа) со можност за градба на објект со катност Приземје + 1Кат.

 

За повеќе информации контакт телефон : 078/377-777

 

Код: 22017
Тип на оглас: Се Продава
Цена по квадрат: 200 €
Град: Гостивар
Површина: 278m2
Населено Место: 7на зона
Прибелешки/Товари: Нема
Предвидена градба согласно ДУП: Приземје + Кат

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент