МК

Се продава парцела во Старо Чајле, Гостивар (*во градежен реон*)

По договор€
По договор€

Опис

Се продава парцела во Старо Чајле, Гостивар

 

Истата се наоѓа во градежен реон, до неа има пристапен асфалтен пат, струја и вода.

 

Вкупна површина на парцелата изнесува 2024 м2.

 

Погодна е за градба на објекти за индивидуално домување, хали и тн.

 

Цена : По договор

 

За повеќе детали може да не контактирате на : 078/377-777

Код: 22017
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: По договор €
Град: Гостивар
Површина: 2024m2
Населено Место: Старо Чајле
Прибелешки/Товари: Нема
Намена Култура: Градежно земјиште

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент

Во денешни услови на КОВИД-19 пандемијата убаво е да се има место каде што ќе може да се погледнат вакви недвижности без било каква изложеност на ризик.