МК

Парцела во место викано Грудајци, Гостивар

65€
65€
/m 2

Опис

🗣 Се продава парцела во градежен реон во Гостивар, КО Бањица
место викано Грудајци
📐 Карактеристики:
– Површина на парцела 2828 м2
– Парцелата е во градежен реон и има достапна вода и струја
– Поседува чист имотен лист без никакви прибелешки
📞 Контакт телефон : 078/377-777 ; 078/222-666
Видео од недвижноста можете да погледнете тука!

Код: 70058
Тип на оглас: Се Продава
Цена по квадрат: 65 €
Град: Гостивар
Површина: 2828m2
Населено Место: Грудајци
Намена Култура: Градежно земјиште

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент