МК

Нива во КО Бањица, под базен Грудајци

18€
18€
/m 2

Опис

Се продава нива во КО Бањица, под базенот Грудајци (кај касарните).

Нивата е со вкупна површина од 2513 м2.

 

Код: 70048
Тип на оглас: Се Продава
Цена по квадрат: 18 €
Град: Гостивар
Површина: 2513m2
Населено Место: Бањица

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент