МК

Две викенд куќи со одлично уреден и голем двор во село Зубовце, Гостивар

По договор€
По договор€

Опис

Се продава нова и одлично опремена викенд куќа со многу убаво уреден двор во село Зубовце, Гостивар. На истата има уште една помала викенд куќа која е малце постара ,но е веднаш вселлива.

 

Недвижноста има прекрасна местоположба во селото и до неа се пристапува преку две страни од два пристапни патишта. Истата е опкружена со прекрасна природа и поседува одлично уреден двор.

 

Вкупната површина на плацот изнесува 1579 м2 на кој се изградени две викенд куќи :

Викенд куќа број 1 :

  • Површина на објект во основа 88 м2
  • Внатрешна корисна површина 131 м2
  • Нова викенд куќа, модерно уредена.
  • Приземје со голем дневен престој , кујна со трпезарија и бања
  • Кат 1 поседува 3 спални соби и 3 балкони

 

Викенд куќа број 2

  • Површина на објект во основа 59 м2
  • Вкупна корисна површина на објект 44 м2
  • Се работи за приземен објект

 

Покрај тоа што недвижноста се продава целосно, може да се подели и на два дела согласно фактичката состојба при што можна е продажба на секоја од викенд куќите одделно при што секоја од нив би имала посебен двор и посебен пристапен пат.

 

Видео од недвижноста можете да погледнете тука!

 

 

 

Код: 22020
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: По договор €
Град: Гостивар
Површина: 88m2
Населено Место: Зубовце
Повришна на парцела: 1579m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент