МК

Се продава нова и модерна куќа во Бутел на ул “Хо Ши Мин“

330000€
330000€

Опис

Се продава нова куќа во Бутел на ул „Хо Ши Мин“ на одлична локација.
Во непосредна близина на куќата се наоѓа Основно училиште „Живко Брајкоски“, Општина Бутел и Детска градинка „11 Октомври“.
Парцелата поседува вкупна квадратура од 380 м2, а станбениот дел е со вкупна површина од 352 м2. Куќата е луксузно опремена и се продава со целиот мебел и бела техника која е вградена. Станбениот дел се состои од 3 нивоа кои можат да се поделат во три станбени единици и плус просторија за котел за пелети.
• Првото ниво се состои од : голема просторија за котел за пелети, остава и бања. Од посебен влез се пристапува до помал стан кој се состои од дневен престој, кујна и бања. Вкупната површина на ова ниво изнесува 103 м2
• Второто ниво се состои од : голема дневна соба со кујна и трпезарија, 2 спални соби, 2 бањи, остава и тераса. Истото има површина од 97 м2
• Третото ниво се состои од : голема дневна соба со кујна и трпезарија, 3 спални соби, 2 бањи, остава и тераса со вкупна површина од 106 м2
• Покрај главниот објект недвижноста поседува и два помошни објекти кои имаат вкупна станбена површина од 46 м2
Останати карактеристики :
 Година на градба : 2004
 Греење/ладење : пелети/клима
 Целосна опременост и функционалност со модерен мебел и бела техника
 Паркинг простор
 Убаво уреден двор
 Чист имотен лист
Цена : 330 000 евра
Контакт телефон : 078/377-777 ; 071/339-504

Код: А24248
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 330000 €
Град: Скопје
Површина: 352m2
Населено Место: Тафталиџе 2
Повришна на парцела: 380m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент