МК

Се продава куќа кај ОУ „Гоце Делчев“ – Гостивар

Опис

Се продава нова куќа во непосредна близина на Основно училиште „Гоце Делчев“ во Гостивар.

 

Куќата е изградена во 2007 год и е градена со врвен квалитет (за свои потреби). Истата поседува вкупна внатрешна површина од 186 м2 + Поткровје кое не е внесено во ГКИС.

 

Површината на целиот плац изнесува 313 м2.

 

Составена е од три нивоа :

  • Подрум со вкупна површина од 83 м2 кој се состои од (дневна соба, посебна кујна, бања, котлара и гаража)
  • Приземје со вкупна површина од 103 м2 , од кои 93 м2 стан и 10м2 балкон и се состои од (голема дневна соба со трпезарија, кујна, две спални соби , бања и два балкони)
  • Поткровје кое е на база на отворен концепт на голема дневна целосно уредена и во функција.

 

Покрај овие карактеристики недвижноста поседува прекрасно уреден двор.

Греењето на објектот е решено со парно кое може да биде комбинирано на дрва и на струја.

Кога е во прашање урбанистичкото решение за недвижноста согласно деталниот урбанистички план кој е на сила локацијата поседува можност за градба на куќа со намена А1 со катност Пр+2ката+поткровје што овозможува на истата да се изведат уште едно или две нивоа до вкупна висина на куќа од 10.2 метри.

 

Куќата поседува имотен лист со површините цитирани погоре кој е чист без никакви прибелешки (товари)

 

За повеќе детали, слики и посета на недвижноста закажете состанок на : 078/377-777 или испратете маил на нашата адреса : nedviznosti@katstar.mk

Код: 008
Тип на оглас: Се Продава
Град: Гостивар
Површина: 186m2
Прибелешки/Товари: Нема
Повришна на парцела: 313m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент

Во денешни услови на КОВИД-19 пандемијата убаво е да се има место каде што ќе може да се погледнат вакви недвижности без било каква изложеност на ризик.