МК

Се продава комплекс со апартмани и сопствен ресторан во Маврово на перфектна локација *10 апартмани и ресторан

По договор€
По договор€

Опис

Ексклузивна понуда во Кат-стар, Агенција за посредување при продажба и купување на недвижен имот !

Се продава комплекс со апартмани и ресторан на најубавата локација во Маврово со прекрасен поглед на Мавровското езеро.

 

Објектот е составен од 10 прекрасни апартмани, ресторан наменет за гостите, преубави летниковци и места за одмор и рекреација.

 

Недвижноста се простира на вкупна површина од 751 м2 и поседува станбена површина од околу 800 м2 (10 апартмани, ресторан, целосно опремена кујна за ресторанот, рецепција, помошни соби за персонал, помошни простории за одржување на хотелот, тераси и тн). Исто така постои и можност за пуштање во употреба на уште 3 апартмани кои се изградени, но не се во целост опремени.

 

Локациски објектот е сместен на 1.5 км од ски центарот, во еден од најатрактивните делови на Маврово каде што се наоѓаат најпосетуваните локални ресторани и барови. Се наоѓа од долната страна на главниот пат во непосреден контакт со Мавровското езеро и прекрасната природа во тој крај.

 

Видео од недвижноста можете да погледнете тука!

 

За повеќе информации, закажување на посета на недвижноста и останати фотографии и видео материјали можете да не контактирате на тел: 078/377-777 ; 078/222-666, преку електронска пошта на nedviznosti@katstar.mk , како и во нашите канцеларии на ул „Њуделхиска“ бр.4 во Скопје и ул „Душко Поповиќ“ бр.2а во Гостивар

Код: B23258
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: По договор €
Град: Маврово
Површина: 800m2
Повришна на парцела: 751m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент