МК

Куќа во населба „Тафталиџе 2“ – Скопје

Опис

Се продава куќа на убава локација во Тафталиџе 2, Скопје.

 

Куќата е во добра состојба и веднаш вселлива.

 

Се состои од три нивоа :

  • Приземје со површина од 63 м2 СТ (станбен простор) и 14м2 П  (помошен простор) кое се состои од : голема дневна соба, кујна, две спални соби и бања;
  • Кат 1 со површина од 67 м2 СТ и 9 м2 ПП (Тераса) кој се состои од : голема дневна соба со трпезарија, кујна, бања и тераса;
  • Поткровје со површина од 67 м2 СТ до кое се пристапува од внатрешни скали од Кат 1 и кое се состои од : три спални соби, бања, остава и балкон;

Вкупната станбена површина на објектот изнесува 220 м2

Површината на парцелата изнесува 231 м2 од кои 96м2 земјиште под објект (зпз) и 135 м2 двор (гиз)

 

За повеќе детали и слики, како и закажување на посета на објектот може да не контактирате на : 078/377-777 ; 071/339-504

Или да испратите е-маил на nedviznosti@katstar.mk

 

Код: 22005
Тип на оглас: Се Продава
Град: Скопје
Површина: 220m2
Населено Место: Тафталиџе 2
Прибелешки/Товари: Нема
Повришна на парцела: 230m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент