МК

Се продава куќа и плац во село Зубовце – Гостивар

60€
60€
/m 2

Опис

🗣Се продава куќа и парцела во село Зубовце – Гостивар
❗️Куќата се наоѓа на убава локација во селото❗️
Видео од недвижноста можете да погледнете тука!
📐Карактеристики:
-Површина на плац (вкупна) = 3818 м2;
-Површина на куќа во оснoва = 111 м2;
ℹ️Се продава посебно само парцела (без куќа) со површина од 2600м2 (Дел позади куќата – со пристапен пат)
📞Контакт телефон за повеќе информации: 078/377-777; 078/222-666

Код: 70052
Тип на оглас: Се Продава
Цена по квадрат: 60 €
Град: Гостивар
Површина: 111m2
Населено Место: Зубовце
Повришна на парцела: 3818m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент