МК

Куќа со голем двор во населба Питарница (На главна улица)

По договор€
По договор€

Опис

Се продава куќа со голем двор во населба Питарница

 

Куќата има одлична локација и се наоѓа на главната улица која ги поврзува Гостивар-Чајле како и селата Форино и Чегране.

 

Парцелата има вкупна површина од 987 м2 од кои 97 м2 земјиште под објект и 890 м2 двор.

 

На истата парцела согласно урбанистичкиот план е предвидена изградба на уште еден објект со слични карактеристики (околу 100 м2 во основа)

 

Недвижноста поседува имотен лист без никакви товари (прибелешки)

 

Видео од недвижноста можете да погледнете  тука!

 

Код: 22013
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: По договор €
Град: Гостивар
Површина: 97m2
Повришна на парцела: 987m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент