МК

Се продава убава куќа со голем двор во Млаки, Гостивар

210000€
210000€

Опис

Се продава убава куќа со голем двор во населба Млаки во Гостивар.
Недвнижноста е со вкупна површина од 735 м2 дворно место и повеќе од 250 м2 станбена површина која се состои од голем салон со кујна и трпезарија, 4 спални соби, 2 бањи, 3 балкони, гаража, подрум и дополнително поткровје со слободен простор и остава.
Внатрешноста на објектот е во многу солидна состојба и поседува : нови пвц прозори, нови врати, ламинат под, парно греење (струја-дрва) и мебел кој е во одлична состојба.
Дворот на објектот е редовно уредуван.
До објектот се пристапува од два влеза (страничен и централен) при што во рамките на објектот има гаража со голема врата на далечинско управување.
Поседува уредна техничка документација (имотен лист) без товари и прибелешки.
Цена : 210 000 евра (со простор за договор)
Контакт телефон : 078/274-222 ; 078/377-777

Код: B24758
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 210000 €
Град: Гостивар
Површина: 250m2
Населено Место: Млаки
Повришна на парцела: 735m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент