МК

Куќа во населба Млаки (Нова градба) со двор од 985м2

180 000€
180 000€

Опис

Се продава куќа во населба Млаки, Гостивар.

Куќата е изградена со целосна градежно-техничка документација и е запишана во катастар. Се состои од подрум, приземје и кат 1 и е со вкупна станбена површина од 227м2.

Истата е изградена до фаза карабина и е потребно внатрешно да се уреди.

Вкупната површина на парцелата изнесува 985 м2 и поседува имотен лист без никакви прибелешки.

За повеќе информации можете да не контактирате на : 078/377-777

 

Код: 70065
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 180 000 €
Град: Гостивар
Површина: 227m2
Населено Место: Млаки
Повришна на парцела: 985m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент

Во денешни услови на КОВИД-19 пандемијата убаво е да се има место каде што ќе може да се погледнат вакви недвижности без било каква изложеност на ризик.