МК

Се продава куќа на одлична локација во Гостивар!

По договор€
По договор€

Опис

Се продава куќа во населба 6та зона/Малеарди на одлична локација.

 

Недвижноста поседува вкупна површина од 816 м2 и се наоѓа на многу атрактивна локација која нуди многу можности.

 

На истата има изградено објект кој во основа има површина од  144 м2 и се состои од Сутерен , Приземје и 2 ката со вкупна корисна површина од 344 m2.

 

Согласно урбанистичкиот план постои можност за градба на објект со површина од 323 м2 во основа, со катност Приземје + 2Ката + Поткровје со вкупна бруто развиена површина од 1292 м2.

 

За повеќе детали може да не барате на : 078/274-222 ; 078/377-777

 

Код: 22024
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: По договор €
Град: Гостивар
Површина: 145m2
Населено Место: 6та зона/Малеарди
Повришна на парцела: 816m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент

Во денешни услови на КОВИД-19 пандемијата убаво е да се има место каде што ќе може да се погледнат вакви недвижности без било каква изложеност на ризик.