МК

Куќа на Бул „Браќа Гиноски“, населба Леска

390 000€
390 000€

Опис

Се продава куќа на бул „Браќа Гиноски“
Карактеристики:
  •  Површина на катастарска парцела : 384 м2;
  •  Вкупна станбена површина на куќата : 411 м2;
  •  Површина на куќа во основа : 126 м2;
  •  Согласно Детален урбанистички план можност за градба на објект со основа од 253 м2 во висина од П+2+ПК до 10.2 м;
  •  Куќата поседува имотен лист кој нема никакви товари;

Код: 70042
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 390 000 €
Град: Гостивар
Површина: 411m2
Населено Место: Леска
Повришна на парцела: 384m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент