МК

Се продава куќа на улица „ЈНА“

560 000€
560 000€

Опис

Се продава куќа на улица „ЈНА“ (ОДЛИЧНА ЛОКАЦИЈА!!!) Карактеристики:

  •  Површина на целата парцела = 727 м2
  •  Простор предвиден за градба = 400 м2 основа
  • Катност согласно урбанистичкиот план Пр+2Кат+Пкр до висина 10.2 м

*Видео од недвижноста можете да погледнете тука .

Код: 70010
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 560 000 €
Град: Гостивар
Површина: 400m2
Населено Место: улица „ЈНА“
Повришна на парцела: 727m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент