МК

Се продава куќa на ул „ЈНА“ (Дебарска), Гостивар

100 000€
100 000€

Опис

Се продава куќа на ул „ЈНА“ (Дебарска)

Одлична локација! – Гостивар центар

 

Карактеристики
– Објектот зафаќаат површина од 63м2 во основа и има 21м2 дворно место;
– Вкупната површина на станбениот дел изнесува 139 м2 (Подрум, Приземје и Кат 1);
– Куќата е во многу добра состојба и можно е вселување веднаш;

 

Куќата поседува чист имотен лист без никакви прибелешки (товари)

*Видео од недвижноста можете да погледнете тука .

Код: 70007
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 100 000 €
Град: Гостивар
Површина: 139m2
Прибелешки/Товари: Нема
Повришна на парцела: 84m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент