МК

Куќа во центарот на Гостивар

320 000€
320 000€

Опис

Се продава куќа во центарот на Гостивар

(ул„Тоде Богданоски“)

Карактеристики:

-Површина на парцелата 524м2;

-Површина за градење предвидена согласно урбанистички план (блок 1) 261м2 во основа со катност П+2+ПК;

-Веќе запишани 193м2 станбен дел на објект за кој при нова градба можат да се одбијат комуналии;

-Чист имотен лист без прибелешки (товари);

Видео од недвижноста можете да погледнете тука!

Код: 70035
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 320 000 €
Град: Гостивар
Површина: 193m2
Повришна на парцела: 524m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент

Во денешни услови на КОВИД-19 пандемијата убаво е да се има место каде што ќе може да се погледнат вакви недвижности без било каква изложеност на ризик.