МК

Две куќи кај голем пазар

550 000€
550 000€

Опис

Се продаваат две куќи во Гостивар, кај големиот пазар !!! Одлична локација !!!

Карактеристики:

  • Вкупна површина на парцела 867 м2;
  • Вкупен станбен дел:
  • Куќа 1 = 500 м2 (Деловен простор на приземје)
  • Куќа 2 = 200 м2

*Видео од недвижноста можете да погледнете тука !

Код: 70017
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 550 000 €
Град: Гостивар
Површина: 700m2
Повришна на парцела: 867m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент