МК

Куќа во Ѓорче Петров

130 000€
130 000€

Опис

Се продава куќа во населба Ѓорче Петров, на ул „Мијачка“

Се наоѓа на мирна локација, на површина од 203 м2 од кои 119м2 земјиште по објект и 84м2 двор. Поседува вкупна станбена површина од 247 м2.

Од страната од улицата поседува две паркинг места, а од  задната страна двор со површина од 40 м2.

 

Куќата е изградена на три нивоа : Приземје со површина од 80м2, Кат1 со површина од 83 м2 и 10м2 тераса, како и Поткровје со површина од 74м2.

  • Приземјето се состои од : голема дневна соба, посебна просторија за кујна и трпезарија, спална соба, остава (во која е сместен систем за парно греење кое може да се комбинира на струја и нафта), како и ходник од кој се пристапува до дворот во задниот дел на објектот;
  • Кат1 се состои од : голема дневна соба, кујна, три спални соби и бања;
  • Поткровјето е отворен простор од 74 м2 и може да се уреди по желба;

 

Куќата е потребно да се реновира. Низ целата куќа има паркет кој е во добра состојба, дрвени прозори и парно греење кое може да биде и на струја и на нафта. Струјата и водоводот во куќата се во добра состојба.

Видео од недвижноста можете да погледнете на следниов линк.

Код: 60013
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 130 000 €
Град: Скопје
Површина: 247m2
Населено Место: Ѓорче Петров
Повришна на парцела: 203m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент