МК

Се продава убава куќа со уреден двор во населба Дутлок, Гостивар

245000€
245000€

Опис

Се продава куќа на одлична локација во населба Дутлок, Гостивар.

 

Недвижноста поседува вкупна површина од 452 м2 од кои 110 м2 е основа на куќата, 225 м2 двор, а остатокот од површината зафаќаат објекти од типот на гаража, помошен објект, работилница и тн.

 

Се работи за релативно нова куќа (2008 год) која е градена со врвен квалитет по сите стандарди.

Објектот поседува вкупна станбена површина од преку 240 м2 и се состои од : 6 спални соби, 3кујни со трпезарии, 4 бањи, 3 дневни соби, помошни простории и балкони.

Истата е погодна за станување на две фамилии.

 

Целиот објект е поврзан на централно парно греење кое е поврзано и со соларна единица. Сите врати во објектот се направени од масивно дрво, а прозорците се со врвен квалитет (термопан прозорци). Подот на куќата е комбинација на паркет и плочки, а скалишниот простор е изработен од костен.

 

Надворешноста на објектот е одлично уредена, поседува убав двор со летниковец, летна кујна, остава, работилница и гаража со канал.

 

Куќата поседува уредна документација (имотни листови) без никакви товари и прибелешки и истата е во сопственост на едно лице (олеснет пренос)

Согласно урбанистичкиот план поседува можност и за надградба на објектот се до катност Приземје + 2 ката + Поткровје.

 

 

Код: 23251
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 245000 €
Град: Гостивар
Површина: 110m2
Повришна на парцела: 452m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент