МК

Куќа во населба Дутлок , Гостивар

200000€
200000€

Опис

Се продава куќа во населба Дутлок на убава локација на само 300 метри оддалеченост од СОУ Гостивар (Гимназија)

 

Вкупната површина на парцелата изнесува 532 м2 и на неа е предвидена градба на објект со површина во основа од 221 м2. Истиот може да биде изграден со катност од Приземје + 2 ката + поткровје со вкупна бруто развиена површина од 860 м2.   Моменталната состојба на објектот кој егзистира на парцелата е следна :

  • Површина на основа 107 м2
  • Се состои од подрум, приземје и кат со вкупна станбена површина од 263 м2
  • Поседува гаража со 14 м2 во основа

  Недвижноста поседува уредна документација (имотен лист) без никакви прибелешки (товари).   За повеќе детали и посета на лице место можете да не контактирате на : 078/274-222 ; 078/377-777 ; 078/222-666 или на нашата маил адреса : nedviznosti@katstar.mk

Код: 22026
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 200000 €
Град: Гостивар
Површина: 107m2
Населено Место: Дутлок
Прибелешки/Товари: Нема
Повришна на парцела: 532m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент