МК

Се продава куќа со деловен простор на главна улица во Гостивар (Беличица/Бањешница)

265000€
265000€

Опис

Се продава куќа на ул Беличица/Бањешница во Гостивар.

Куќата се наоѓа на главната улица и е со поглед на главниот булевер со што ја прави доста атрактивна.

 

Се состои од три нивоа кои дефинираат: деловен простор (локал) на приземје и два стана на кат 1 и кат 2.

 

Карактеристики на недвижноста :

  • Парцелата има вкупна површина од 160 м2 од кои 84 м2 земјиште под зграда (основа на објект) и 76 м2 дворна површина
  • Приземјето e со вкупна површина од 75м2 ДП – деловен простор
  • Кат1 е со површина од 76 м2 СТ -станбен простор и 8м2 ПП- помошен простор (балкон)
  • Кат2 е со површина од 71 м2 СТ -станбен простор и 12м2 ПП – помошен простор (балкони)
  • Куќата е релативно нова, доста сочувана и веднаш вселлива
  • Греењето е решено со парно на пелети/нафта
  • Фасада – фасадна цигла

 

За повеќе детали контакт телефон : 078/377-777

Код: 22028
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 265000 €
Град: Гостивар
Површина: 84m2
Населено Место: Беличица
Повришна на парцела: 160m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент