МК

Луксузна куќа со деловен простор на ул„Бањешница“, Гостивар

По договор€
По договор€

Опис

Се продава луксузна куќа со деловен простор на ул „Бањешница“ , Гостивар.

Истата гледа према главниот булевар со што ја прави атрактивна и за деловен простор и за станување.

Составена е од пет нивоа : Подрум, Приземје, Кат1, Кат2 и Поткровје

 

  • Подрумот е со површина од 150 м2, а приземјето е со вкупна површина од 141 м2 (ДП) , (двете нивоа на лице место се користат како деловен простор, се уредени со плочки и рафтови)
  • Кат 1 е со вкупна станбена површина од 146 м2 и е составен од : голема дневна соба (салон) со продолжена трпезарија и кујна во склоп на истата, три спални соби, две бањи (луксузно уредени) и убава тераса.
  • Кат 2 е со вкупна станбена површина од 146 м2 и е составен од : голема дневна соба (салон) со продолжена трпезарија и кујна во склоп на истата, три спални соби, две бањи (луксузно уредени) и убава тераса.
  • Поткровјето е со вкупна станбена површина од 125 м2 и е составен од : голема дневна соба (салон) со продолжена трпезарија и кујна во склоп на истата, три спални соби, две бањи (луксузно уредени) и две тераси.

 

Недвижноста има уредна градежно-техничка документација и е запишана во имотен лист кој е без никакви прибелешки (товари) и е во сопственост на едно лице.

 

  • Согласно имотниот лист вкупната површина на плацот изнесува 304 м2 ( 137 м2 гиз , 167 м2 зпз)
  • Вкупната етажна(катност) површина изнесува 150 м2 (П-помошен простор – истиот се користи како деловен), 141 м2 (ДП-деловен простор) и 417 м2 (СТ- станбен простор)

 

Греењето на објектот е решено со подно греење на струја. Покрај тоа како дополнителна опција за греење се дрва за која постојат два оџака;

Кат 1 и Кат 2 се продаваат без мебел, а поткровјето се продава опремено.

 

За повеќе информации контакт телефон : 078/377-777,

Доколку сакате да добиете повеќе детали околу имотниот лист, скици и поголем асортиман на слики посетете ги нашите канцеларии на ул„Душко Поповиќ“ бр.2а (Кат-стар Про) или закажете посета на недвижноста на телефонот даден во прилог.

Код: 22001
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: По договор €
Град: Гостивар
Површина: 708m2
Повришна на парцела: 304m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент