МК

Куќа во населба 7ма зона, Гостивар

По договор€
По договор€

Опис

Се продава куќа во населба 7ма зона на мирна локација со убав двор.

 

Истата е со вкупна површина од 311 м2 од кои 103 м2 зпз (земјиште под зграда) и 208м2 гиз (двор)

Објектот поседува вкупна внатрешна површина од 116 м2

 

Недвижноста поседува имотен лист без никакви прибелешки (товари)

 

 

 

Код: 22021
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: По договор €
Град: Гостивар
Површина: 103m2
Населено Место: 7ма зона
Повришна на парцела: 311m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент