МК

Се продава деловен простор (локал од 55м2) во населба Малеарди

1000€
1000€
/m 2

Опис

Се продава деловен простор во населба Малеарди, Гостивар

 

Истиот се наоѓа на приземје и е со вкупна површина од 55м2. Се состои од отворен простор со површина од 50 м2 и тоалет со површина од 5м2.

 

Деловниот простор е во одлична состојба и е без дополнителни инвестиции за реновирање. Подот во целиот локал е со плочки и истиот поседува нови излози кои се поставени по целата површина на лицето на објектот и неговиот страничен дел.

 

Потребно е да се изврши опремување на локалот во зависност од потребите и идната намена на истиот.

 

Контакт телефон : 078/274-222 ; 078/377-777

 

Цена : 1000 евра/м2

 

Код: B23250
Тип на оглас: Се Продава
Цена по квадрат: 1000 €
Град: Гостивар
Површина: 55m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент