МК

Се продава/изнајмува деловен простор во Гостивар – Центар (до Автобуска станица)

Опис

Се продава/изнајмува деловен простор на атрактивна локација во Гостивар во непосредна близина на Автобуската станица и центарот на градот.

 

Деловните простории се со површини од 133м2, 73м2 и 106 м2 со можност за присоединување на истите доколку има потреба.

 

Зградата во која се изградени е пуштена во употреба и истите може брзо да се прилагодат за функционирање.

 

Од предната страна деловниот простор е со излози по целата негова површина.

 

Деловните простории поседуваат уредна документација (Имотни листови) без никави товари што овозможува  нивно купување и со помош на кредит.

 

За повеќе детали и посета контакт телефон : 078/377-777 ; 078/222-666; 078/274-222

Код: B23252
Тип на оглас: Се Продава
Град: Гостивар
Површина: 133m2
Прибелешки/Товари: Нема

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент

Во денешни услови на КОВИД-19 пандемијата убаво е да се има место каде што ќе може да се погледнат вакви недвижности без било каква изложеност на ризик.