МК

Деловен простор во Гостивар, непосредна близина на aвтобуска станица и центарот на градот *44м2 + 50м2 магацин

110 000€
110 000€

Опис

Се продава деловен простор во Гостивар во непосредна близина на автобуската станица и центарот на градот.

 

Се наоѓа во прилично нова зграда и со излогот е ориентиран према главниот булевар.

Има квадратура од 44 м2 деловен простор и 50 м2 магацин (подрум) кои се поврзани со внатрешни скали.

 

Приземјето се состои од 3 деловни простории и тоалет. Деловните простории се така распоредени  при што првата просторија е пространа приемна просторија со шанк, а во задниот дел поседува две засебни канцеларии.

 

За повеќе детали и закажување на посета контакт телефон :

 

078/274-222 ; 078/377-777

Код: B23259
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 110 000 €
Град: Гостивар
Површина: 44m2

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент