МК

Станови во нова и луксузна зграда позади „Стариот трговски“

800€
800€
/m 2

Опис

Се продаваат станови во фаза на градба во нова зграда која се наоѓа веднаш позади стариот трговски центар во Гостивар, во непосредна близина на  центарот на градот.
Зградата својата посебност ќе ја издвои со неколку клучни карактеристики кои ја прават поразлична од другите, а вашиот стан ќе го направат прекрасно место за живеење:
  • Ексклузивна фасада со LAMINAM
  • Ѕидање со најефикасни енергетски блокови – YTONG
  • Мулти сплит инвертер системи за ладење и греење
  • Зелен кров
  • Лифт
  • Паркинг простор (под зградата)

 

Истата ќе поседува 24 стана со квадратури од 50м2 до 147м2.
Становите ќе бидат предбележани во катастарот на недвижности што на клиентите ќе им овозможи купување на становите со станбен кредит.

 

Код: 22002
Тип на оглас: Се Продава
Цена по квадрат: 800 €
Град: Гостивар
Површина: 50m2
Фаза: Во градба

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент