МК

Стан во близина на City mall *58 m2

80000€
80000€

Опис

Се продава стан на убава локација во близина на City Mall на ул “Љубљанска”.

 

Располага со површина од 58м2 од кои 53м2 станбена површина и 5м2 тераси. Покрај тоа поседува и подрум со површина од 7м2 кој е вклучен во цената.

 

Практичен распоред кој вклучува дневна, спална, кујна, тераса, остава и тоалет. Недвижноста поседува чист имотен лист.

 

Паркинг во околината кој што не се наплаќа.

 

Станот се наоѓа на 4 кат во зграда која има вкупно 5 ката. Истата не поседува лифт

 

Код: 202355
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 80000 €
Град: Скопје
Површина: 58m2
Фаза: Изграден
Број на соби: 2
Ориентација: исток

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент