МК

Стан од 83 м2 во нова зграда во Гостивар на одлична локација *РЕЗЕРВИРАН*

По договор€
По договор€

Виртуелен 3D приказ

Loading…

Опис

Се продава стан во нова зграда на ул „Мара Угринова“ во непосредна близина на центарот на Гостивар.

 

Истиот располага со вкупна станбена површина од 83 м2, има практичен распоред и се состои од : Голема дневна соба со кујна, 3 спални соби, бања и балкон.

 

Дополнителни карактеристики :

 

  • Греење : Инсталација за електрично парно греење (со поставени радијатори) , целосна инсталација за клима, можност за поврзување на оџак за печка на дрва.

 

  • Подот и плочките се по избор на купувачот . Во цената е вклучен Висококвалитетен ламинат AC4 (8мм) со Австриски филц 0,6 и висококвалитетна плочка.  ( Постои можност за избор на друг под по желба на клиентот со негова доплата)

 

  • Вентилација : секој стан има засебен систем за вентилација во кујна.

 

  • Зградата поседува лифт

 

  • Станот има уредна документација, запишан е во катастар (имотен лист) и нема никакви товари и прибелешки

Код: 22029
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: По договор €
Град: Гостивар
Површина: 83m2
Фаза: Во градба
Број на соби: 4
Кат/Број на стан: Приземје
Година на градба: 2022/2023
Ориентација: Југо-запад

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент

Во денешни услови на КОВИД-19 пандемијата убаво е да се има место каде што ќе може да се погледнат вакви недвижности без било каква изложеност на ризик.