МК

Стан на ул „Кеј Вардар“

41500€
41500€

Виртуелен 3D приказ

Loading…

Опис

Се продава стан на ул„Кеј Вардар“

Карактеристики на станот:

Површина : 56м2 и 8м2 подрум;

Соби : Дневна соба, кујна, спална и бања;

Станот поседува имотен лист без никакви прибелешки (товари) и истиот е реновиран.

Во цената е вклучена комплетно нова кујна, како и специјално изработени вградени плакари.

Код: 70033
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 41500 €
Град: Гостивар
Површина: 56m2
Фаза: Изграден
Број на соби: 3
Кат/Број на стан: 4/10

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент

Во денешни услови на КОВИД-19 пандемијата убаво е да се има место каде што ќе може да се погледнат вакви недвижности без било каква изложеност на ризик.