МК

Се издава стан во центарот на Гостивар, на приземје (можност за деловен простор)

300€
300€

Опис

Се изнајмува стан во центарот на Гостивар на ул Кочо Зози во близина на саат кулата. Станот е на приземје и може да се користи и како станбен и како деловен простор.

 

Се наоѓа во нова зграда која е во завршна фаза пред пуштање во употреба.
Има вкупна станбена површина од 50 и се состои од дневна соба, спална соба и бања (2 простории-канцеларии).

 

Од едната просторија има опција да се направи влез во кој би можело да се пристапува и дирекно од улицата

 

Зградата е изградена со врвен квалитет по сите стандарди на енергетско-ефикасни објекти. Станот се издава празен, со поставен ламинат, плочки, санитарија, греење. Греењето е решено со парно на струја.

 

За повеќе информации контакт телефон : 078/377-777

Код: B23254
Тип на оглас: Се изнајмува
Нова цена: 300 €
Град: Гостивар
Површина: 50m2
Фаза: Во градба
Број на соби: 3
Кат/Број на стан: Приземје
Година на градба: 2023

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент