МК

Стан во центарот на Гостивар, Булевар „Гоце Делчев“

По договор€
По договор€

Опис

Се продава стан во центарот на Гостивар, на Булевар „Гоце Делчев“

Станот е на одлична локација (над Мат кафе), е на прв кат и има можност за пренамена во деловен простор.

Поседува дневна соба, посебна кујна со трпезарија, спална соба и бања. Станот е целосно опремен и веднаш вселлив.

Исто така сопственикот на станот е во заедничка сопственост со останатите станари на земјиште во површина од 1 000 м2 кое е приватизирано (има имотен лист)

што би било голема предност доколку во иднина има заинтересиран инвеститор за доградба или надградба на зградата, како и за изградба на целосно нова зграда.

Како голема предност на станот е тоа што во дворното место веќе има летни тераси за кои станарите добиваат месечен надомест (ќирија), со постоење на можност за привлекување и на други работодавци од угостителска дејност, односно можност за изградба на бар или ресторан за кој сопственикот на станот исто така може да  добива соодветен паричен надоместок.

Карактеристики на станот :

  • Станот е со површина од 59м2 + 10м2 подрум
  • Поседува дворно место на кое е во зедничка сопственост со другите станари во површина од 1000 м2
  • Целосно е опремен и веднаш вселлив
  • Поседува имотен лист без никакви прибелешки

 

Код: 70063
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: По договор €
Град: Гостивар
Површина: 59m2
Фаза: Изграден
Број на соби: 3
Кат/Број на стан: 1

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент