МК

Се продава стан (на две нивоа) од 69м2, веднаш позади „Fitnes House” , КО Центар 1 (Дебар Маало)

103 000€
103 000€

Опис

Се продава стан (на две нивоа) од 69м2 на бул „Партизански Одреди“ веднаш позади „Fitnes House” , КО Центар 1 (Дебар Маало)

 

Станот е составен од две нивоа : Приземје со 36 м2 и Кат со 33м2.

 

Приземјето е составено од  дневна соба со трпезарија (целосно опремени) , кујна (со модерен шанк и целосно опремена) и гостинско wc.

Преку внатрешни скали се пристапува кон катот кој е составен од 2 комфорни спални соби, претсобје и голема бања.

Од приземјето со метални скали се пристапува кон приватен двор со површина од 20м2 кој единствено може да го користи сопственикот на станот кој е предмет на преодажба иако истиот не е внесен во геодетско-катастарскиот информационен систем (нема имотен лист).

 

Греењето на станот е решено со парно на струја кое е со врвен квалитет (Италијанско производство)

 

Станот се наоѓа во зграда која е изградена во 2013 год. Поседува изолациона фасада и е изградена со врвен квалитет.

 

Поседува уредна документација (имотен лист) без никакви прибелешки (товари)

 

За повеќе информации можете да не контактирате на : 071/339-504 ; 078/377-777

Код: 001
Тип на оглас: Се Продава
Нова цена: 103 000 €
Град: Скопје
Површина: 69m2
Населено Место: Дебар Маало
Фаза: Изграден
Број на соби: 3
Кат/Број на стан: 1
Година на градба: 2013

Контактирајте не

Slobodan Jovanoski
Агент

Во денешни услови на КОВИД-19 пандемијата убаво е да се има место каде што ќе може да се погледнат вакви недвижности без било каква изложеност на ризик.